Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco

COCOCHOCO šampon bez sulfata je specijalno formuliran šampon za osobe osjetljivog skalpa, suhe, oštećene i tretirane kose. Ovaj šampon nježno čisti kosu bez isušivanja i ne iritira skalp. Šampon ne sadrži sulfatne tvari, kao ni tvari koje isušuju i iritiraju skalp. Koristi prirodno dobivene čistače, sok kaktusa, ekstrakt sapunike (drvo Quillaja saponaria) i ekstra nježne proteine soje koji nježno čiste i ne izazivaju iritacije. Pogodno za sve tipove koje i za bojanu kosu pH 5.0

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco -150 ml

WEB SHOP

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco -400 ml

WEB SHOP

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco -1000 ml

WEB SHOP

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco Ceramide Volumizing

Šampon Cocochoco Ceramide Volumizing razvijen je korištenjem nove formule prirodnih biljnih sastojaka. Šampon oživljava i čisti kosu i vlasište, daje volumen, sjaj i elastičnost kosi. Pruža kosi lakoću i maksimalni sjaj. Ne sadrži SLS i paraben (konzervans). S revitalizirajućom formulom. Idealan za masnu kosu.

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco Ceramide Volumizing – 500 ml

WEB SHOP

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco Ceramide Intensive

Omekšava kosu tako da bez problema možete raščešljati oštećene vrhove. Sadrži prirodne biljne sastojke koji hidratiziraju kosu i sprječavaju učestalo zapetljavanje vrhova kose. Vraća kosi sjaj i vitalnost. Prednosti: maksimalna revitalizacija kose, trenutna hidratacija kose. Bez SLS-a i parabena.

Šampon Cocochoco Ceramide Intensive će vam pomoći raščešljati oštećene vrhove i podariti novi sjaj vašoj kosi. Sadrži prirodne biljne sastojke koji hidratiziraju kosu i sprječavaju ponovno petljanje i oštećenja vrhova kose. Pruža maksimalnu revitalizaciju i trenutnu hidrataciju kose, ne sadrži SLS i paraben (konzervans): S revitalizirajućom formulom. Upotreba: Umasirajte u mokru kosu i vlasište. Isperite i ponovite postupak. Za vrhunski rezultat, koristite sa regeneratorom iz ove linije. Upozorenje: Držite van dohvata djece i životinja. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite čistom vodom.

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco Ceramide Intensive – 200 ml

WEB SHOP

Šampon za kosu bez sulfata Cocochoco Ceramide Intensive – 500 ml

WEB SHOP

Šampon za dubinsko čišćenje kose Cocochoco Clarifying

COCOCHOCO Clarifying šampon je specijalno formuliran šampon s posebnim djelovanjem koje dubinski čisti kustikulu dlake od svih nečistoća i drugih ostataka koje prijanjaju na kosu. Ovaj proizvod je temeljen na naprednoj vremenskoj PH tehnologiji koja omogućava da se kutikula dlake otvori za vrijeme keratinskog tretmana ispravljanja kose, što omogućava optimalne rezultate postupka.

Šampon za dubinsko čišćenje kose Cocochoco Clarifying – 150 ml

WEB SHOP

Šampon za dubinsko čišćenje kose Cocochoco Clarifying – 400 ml

WEB SHOP

Šampon za dubinsko čišćenje kose Cocochoco Clarifying – 1000 ml

WEB SHOP

Šampon protiv žutila Cocochoco Anti Yellow Silver Touch bez sulfata

Šampon obogaćen ciljanim pigmentima, pomaže u uklanjanju neželjenog žutog tona kod plave kose, uzrokovanog fotooksidacijom. Nježan na strukturi izbijeljene kose, daje kosi prekrasan sjaj, pritom njegujući kosu. Ne čini kosu teškom, već mekom i lakom za češljanje. Anti-yellow Silver Touch eliminira jake žute, bijele, sive i hladne tonove. Šampon i regenerator rade zajedno. Kombiniranje drugog šampona ili regeneratora sa SILVER TOUCH šamponom ili regeneratorom daje drugačiji efekt. Cocochoco Silver Touch regenerator dovršava efekt šampona. Pogodan za njegu kose nakon Cocochoco Professional keratinskog i botox tretmana, ali i za svaku plavu kosu.

Šampon protiv žutila Cocochoco Anti Yellow Silver Touch bez sulfata-250 ml

WEB SHOP

Šampon protiv žutila Cocochoco Anti Yellow Silver Touch bez sulfata-500 ml

WEB SHOP
Scroll to Top