ISKUSTVA NAŠIH PARTNERA

Sanin Fazlić
Sanin Fazlić
"Studio Maestro", Vitez
Pročitaj više
Keratinski tretman Cocochoco koristim preko 15 godina u salonu. Nakon detaljnog testiranja i dugoročne analize opravdao je svoju glavnu tehničku sposobnost: trajno oporavljanje kose. Popratna pojava Cocochoco tretmana je ravnija i složenija kosa, ovakav učinak svaku našu klijenticu ostavlja zadovoljnom i zaljubljenom u keratinski tretman. Najbolja reklama za ovaj tretman jeste oduševljenost nakon izvedbe naših klijentica. Definitivno je favorit u mome salonu, jer mi omogućuje ponovno hemijsko tretiranje kose, nova kosa koja raste je u cijelosti zdrava.
Vedran Garić
Vedran Garić
Frizerski salon “One”, Vitez
Pročitaj više
Kao frizer i ambasador brenda Cocochoco, koristim proizvode ovog brenda već duže vrijeme, mogu sa sigurnošću reći da sam oduševljen rezultatima! Cocochoco keratin ima sposobnost da transformira kosu, daje dugotrajne rezultate i prilagođen je različitim tipovima kose, što ga čini neprevaziđenim izborom za frizere i njihove klijente. Preporučujem Cocochoco keratin svima koji žele da imaju prelijepu, zdravu i glatku kosu!
Alma Begić
Alma Begić
Frizerski salon "Excellence", Maglaj
Pročitaj više
Kao osoba koja je već dugo u ovoj branši mogu zasigurno reći da je COCOCHOCO keratin prava revolucija. Sve ono što su moji klijenti maštali ja im s ovim tretmanom mogu pružiti i tako usrećiti i sebe i njih. Cocochoco keratin za razliku od mnogih sličnih proizvoda kosi trenutno pruža nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu te olakšava raščešljavanje i oblikovanje. Ono što moji klijenti ističu da su prezadovoljni jer konačno mogu kući nakon pranja kose jednostavno i bez puno muke imati frizure kao iz salona. S druge strane ja kao profesionalnac sam se odlučila za Cocochoco keratin jer je prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Na taj način pružam svojim klijenticama najbolju moguću njegu.
Senada Kapo
Senada Kapo
Frizerski saloni “KS exclusive”, Srajevo
Pročitaj više
Pomno biramo brendove koje koristimo u našim salonima, te je Cocochoco zadobio naše povjerenje i zasluženo stoji na našim policama. Uvjerili smo se da proizvodi zaista rade posao a keratin i botox su pobrali simpatije i najzahtjevnijih klijentica. Ono što je nama veoma bitno jeste da proizvodi ne sadrže štetne hemikalije, obzirom da svakodnevno objašnjavamo našim klijentima koliko je bitno da proizvodi koje koriste za njegu kose ne sadrže agresivne i štetne hemikalije.
Scroll to Top