Maska za suhu i oštećenu kosu Cashmere

Maska za kosu Cocochoco Cashmere pruža kosi mekoću i elastičnost. Njena bogata, kremasta konzistencija pruža kosi prirodni sjaj, štiteći je od lomljenja. Pogodna za korištenje i na obojenoj kosi, budući da bojenje kose može uzrokovati suhoću i njeno prorijeđivanje, posebno bez odgovarajuće njege.

Cocochoco maska od kašmira izvrsna je za vraćanje zdravlja, mekoće i vlažnosti kose. Prednosti: zaštita bez sulfata i parabena, profesionalna hidratantna regeneracijska maska za kosu. Nije testirana na životinjama (Cruelty Free) s marokanskim uljem i uljem grožđa za suhu i oštećenu kosu s prirodnim biljnim sastavom i vitaminom E. Učinite svoju kosu jakom za manje od deset minuta s novom Cocochoco maskom!

Maska za suhu i oštećenu kosu Cashmere-250 ml

WEB SHOP

Maska za suhu i oštećenu kosu Cashmere-500 ml

WEB SHOP

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Boost Up bez sulfata

Boost up maska sprječava oštećenje kose tako što ju obnavlja i hrani, te ju vraća u zdravo stanje rekonstruirajući vlasi iznutra i izvana. Efikasna u obnovi korijena kose. Sigurna za obojenu kosu. Boost up maska daje dodatni volumen kosi, koji je potreban nakon keratinskog tretmana, pogotovo tanjoj kosi. Ova maska dubinski obnavlja kosu te joj daje dodatnu mekoću. Najbolja je za kosu bez volumena i oštećenu kosu.

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Boost Up bez sulfata-250 ml

WEB SHOP

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Boost Up bez sulfata-500 ml

WEB SHOP

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Keratin Repair bez sulfata

Cocochoco keratinska maska Repair sprječava oštećenje kose tako što vraća, popravlja i obnavlja krhku lomljivu kosu te joj vraća zdravlje i sjajan izgled. Hranjive tvari prodiru u unutrašnjost kutikule kose, a tvari koje ojačavaju prave vanjski sloj koji popravlja, hidrira i dugotrajno obnavlja i ojačava kosu. Optimalna je za korištenje nakon keratinskog trermana.

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Keratin Repair bez sulfata – 250 ml

WEB SHOP

Maska za dubinsku obnovu kose Cocochoco Keratin Repair bez sulfata – 500 ml

WEB SHOP

Maska protiv žutila Cocochoco Anti Yellow Silver Toucha

Cocochoco Anti Yellow Silver Touch maska, obogaćena shea maslacem, uklanja neželjene žute i narančaste tonove s platinaste, srebrne, sijede, bijele, prirodno plave i izbijeljene kose. Posebno odabrani sastojci neutraliziraju žutilo, daju prekrasnu boju, pomažu u obnovi oštećene kose, hidratiziraju i poboljšavaju sveukupno stanje kose. UV filteri u ljubičastoj regenerirajućoj maski apsorbiraju UV zrake od sunca kako bi zaštitili kosu od blijeđenja boje i zadržali njenu živost. Za kosu kao nakon salona, zdravog izgleda. Redovita upotreba ove maske popravlja oštećene vlasi, poboljšava elastičnost kose, jača ju i štiti od budućih oštećenja, te ju ostavlja sjajnom, mekom i hidratiziranom.

Maska protiv žutila Cocochoco Anti Yellow Silver Touch – 500 ml

WEB SHOP
Scroll to Top